Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
J. N. (12231 niezalogowanych)
107 Postów
Easy Rider
(Hells Angel)
Stary wyjadacz
Zgłoś wpis
74 Posty
Marta k
(Gekke Marcia)
Gaduła
hahaha dopiero zauwazylam ten blad, ale to nic juz go poprawilam, zreszta jest ich tu wiecej
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Gekke Marcia napisał:
Wkurzaja mnie co noektorzy faceci!

20 postow w jeden dzien?!

Jak tylko jestem online to co minuta posty:
Jestes?
Co slychac?
Czemu nie dopowiadasz?
Obrazilas sie?
Jestes jeszcze?
To chyba sie obrazilas?!
To nie bede sie narzucal!
Ludzie ja do nikogo nie mam zadnych zobowiazan i odpisuje kiedy mam na to czas i ochote!

Co mnie jeszcze wkorza? Jak mnie nie znasz to odrazu wszystko chcesz wiedziec o moim zyciu!

Pierwszy post juz odrazu z pytaniami:
I le jestes w Hollandi?
Gdzie mieszkasz?
Gdzie pracujesz?
A chcesz tu zostac?
Morze jeszcze mam mowic o ktorej chodze do wc co?

Ja juz swoje zdjecie wykasowalam bo mialam juz dosyc

I nie myslcie sobie ze jak ze mna chwile popisales to zaraz bede wychodzic z domu zeby isc z toba na kawe!

A tutej jestem do poczatowania
a jesli to ty szukasz kogos to lepiej wymysl cos leprzego zeby wejsc ze mna w gadke!

I nie! Nie podaje odrazu kazdemu swojego skypa, facebooka czy gg! Bo wtedy bym zwariowala!!!!!

Jesli myslisz ze jestes taki wspanialy to napewno wymyslisz jakis leprzy sposob zeby mnie poderwac!

Acha zdjecia nie mam i dam je tu tylko wtedy kiedy przyjdzie mi na to ochota, i napewno go nikomu nie wysle po godzince pisania!!!!

zycze sukcesu tym co ida na taka frajerska latwizne!!!

A nie pytali: Kiedy wracasz do PL ??? No co za typy, rzucaja sie na podryw, zamiast najpierw ocenic sytuacje czy czasu starczy. Podryw na 100 pytan do... to zachodzi duze prawdopodobienstwo ze pojawi sie time out hehe Pozdr
Zgłoś wpis
74 Posty
Marta k
(Gekke Marcia)
Gaduła
jeden sie pytal ale nie kiedy wracam tylko czy mam taki zamiar?!

Najszybszy byl jeden z rowerkiem, po 5minutach chcial podjechac swoim rowerkiem na kawe
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Gekke Marcia napisał:
jeden sie pytal ale nie kiedy wracam tylko czy mam taki zamiar?!

Najszybszy byl jeden z rowerkiem, po 5minutach chcial podjechac swoim rowerkiem na kawe

Moze kolarz jakis i tak normalnie czy na jednym kole chcial podjechac?? a moze na kawie oszczedzal lub mu w domku wypili ???
Zgłoś wpis
74 Posty
Marta k
(Gekke Marcia)
Gaduła
wiesz ja moze nie jestem 100% bo jestem roztrzepana ale kolejarze to mnie nie interesuja i juz napewno nie na kawe, a jesli jest taki szybki to niech mi po zakupki skoczy a kawe to ja z ranca sama pije i nie potrzebuje do tego towarzystwa
Ja juz niewiem albo jestem jakas zacofana albo w glowach im sie miesza i to bardziej niz mi
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Gekke Marcia napisał:
wiesz ja moze nie jestem 100% bo jestem roztrzepana ale kolejarze to mnie nie interesuja i juz napewno nie na kawe, a jesli jest taki szybki to niech mi po zakupki skoczy a kawe to ja z ranca sama pije i nie potrzebuje do tego towarzystwa
Ja juz niewiem albo jestem jakas zacofana albo w glowach im sie miesza i to bardziej niz mi

Aha

p.s nie no kolejarz to raczej pociagiem do ciebie by wbil na peron pzdr
Zgłoś wpis
74 Posty
Marta k
(Gekke Marcia)
Gaduła
hahahaha no to jak sie mowi na tego co rowerem jezdzi?
Zgłoś wpis
724 Posty

()
Latający Holender
Przeczytalem calosc i KOLARZ mnie rozwalil. Napewno ma KOLARZOWKE ktora szybko jezdzi. Hmm ale one niemaja bagaznika to jak zabierze cieple papcie. (wrazie gdyby kawa sie przedluzyla)
Szybkie te chlopaki
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Rozumiem, że "lato" i te sprawy i wszyscy mają motyle w brzuchu, ale jak tak można nachodzić bezbronne duszyczki! Mam nadzieje, że oficjalny apel zadziałał - bynajmniej powinien.
Zgłoś wpis

Bliżej nas